Diari Més

Policial

El SAP exigeix més acció política contra manters després de l'agressió a Salou

El Sindicat Autònom de Policia ha denunciat la permissivitat dels ajuntaments amb la venda ambulant a l'espai públic

alt

Efrontaments entre Mossos i manters a Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha exigit més acció política per lluitar contra la venda ambulant, després que dos agents dels Mossos d'Esquadra hagin resultat ferits lleus en ser agredits per manters a Salou.

En un comunicat, el SAP ha condemnat l'incident, on dos agents dels Mossos d'Esquadra han quedat ferits lleus després d'enfrontar-se a una desena de manters a Salou, que han atacat la policia amb pals i han llançat a un furgó policial les restes d'una cadira perquè els dos agents havien identificat dos venedors ambulants amb material del 'top manta'.

El sindicat, majoritari al cos dels Mossos d'Esquadra, ha denunciat la permissivitat dels ajuntaments amb la venda ambulant a l'espai públic i ha demanat més voluntat política per solucionar aquest problema, «tal com la ciutadania espera», segons el comunicat.

També el SAP ha manifestat la seva «preocupació» per l'«escassa contundència punitiva» de les autoritats polítiques quan es produeix un episodi de violència contra el col·lectiu policial, pel que han assegurat que assessoraran jurídicament als dos agents ferits.

A més, el sindicat policial ha indicat que espera una condemna dels fets ocorreguts avui per part de les diferents organitzacions i sindicats del col·lectiu de manters.

tracking