Diari Més

Mobilitat

Els taxistes de Tarragona col·lapsen durant mitja hora la Imperial Tàrraco com a protesta

Els taxistes han decidit mantenir els serveis mínims fins al pròxim dilluns, quan faran una nova assemblea

Els taxis han ocupat els carrils centrals de la plaça Imperial Tàrraco.

Els taxistes de Tarragona col·lapsen durant mitja hora la Imperial Tàrraco com a protestaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Taxistes provinents de lescomarquesde Tarragona han col·lapsat aquest dimecres al matí la plaça Imperial Tàrraco, un dels punts de connexió i mobilitat més importants de la ciutat.

L'aturada de la circulació a la zona s'ha allargat durant una mitja hora, que és el quehadurant l'assemblea que els taxistes han realitzat a la mateixa plaça. De la reunió n'ha sortit la voluntat de mantenir la protesta i esperar els esdeveniments de les reunions dels principals representants del sector amb elMinisteride Foment.

Responsables tarragonins es mostraven optimistes sobre la resolució del conflicte, però de moment s'ha acordat mantenir la vagafinsdilluns vinent, quan hi ha convocada una nova assemblea a la seu de laFEAT. Fins llavors els taxistes garanteixen uns serveis mínims que, en el casde laciutat de Tarragona, fins i tot es poden considerar coma 'reforçats'.

La concentració d'aquest dimecres s'ha iniciata lazonadel polígon Francolí, des d'on els taxis s'han dirigit, per l'avinguda de Roma, fins a la plaça Imperial Tàrraco. La protesta a la plaça s'ha tancat al voltant de les11.35 hdel matí.

Els taxistes han celebrat una reunió al mig de la plaça.

Els taxistes de Tarragona col·lapsen durant mitja hora la Imperial Tàrraco com a protestaGerard Martí

tracking