Diari Més

Policial

Els manters agredeixen agents de Mossos i colpegen vehicles policials a Salou

La policia es disposava a interceptar-los al carrer Sol, quan es dirigien al passeig de Cambrils

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos agents de Mossos han estat agredits per un grup de venedors de top manta aquest matí quan la policia ha anat a interceptar-los abans que es dirigissin al passeig marítim de Cambrils, on venen habitualment.

Els fets han tingut lloc al carrer Sol, del barri de la Salut de Salou. Segons sembla, els Mossos d’Esquadra pretenien aturar els venedors en sortir de casa per dirigir-se amb tots els productes falsificats al límit de terme municipal entre Salou i Cambrils. Els senegalesos han reaccionat violentament forcejant amb la policia i han colpejat tant els agents com els vehicles, tal com es pot apreciar a les imatges.

La policia catalana pretenia, probablement anticipar-se als moviments dels venedors de top manta, als qui, cada matí, se’ls veu desfilar pel barri de la Salut de Salou i pel passeig Miramar per instal·lar el mercadet de top manta que ocupa pràcticament tot el vial de vianants i el carril bici del camí de Ronda en un tram del terme de Cambrils, limítrof amb Salou.

Mentre els agents feien les identificacions al carrer Sol, un grup de persones s'han enfrontat a la policia «de manera agressiva, amb objectes contundents» i han ocasionat danys en dos vehicles policials, segons els Mossos. Als dos identificats se'ls imputarà els danys als vehicles, atemptat contra els agents de l'autoritat, resistència i desobediència i un delicte contra la propietat industrial. A més, s'ha obert una investigació per identificar la resta de persones implicades en l'incident.

Els enfrontaments entre manters i Mossos no han impedit que, un dia més, el 'mercadet' de top-manta s'hagi instal·lat al límit del terme cambrilenc, a tocar de Salou, amb una relativa 'normalitat'.

DIversos manters enfrontant-se als Mossos que han intentat retenir-los al carrer de Barenys.

Enfrontament entre Mossos i manters a Salou.

Imatge del 'mercadet', aquest dimecres, després dels enfrontaments amb la policia.

Els manters agredeixen agents de Mossos i colpegen vehicles policials a SalouGerard Martí

tracking