Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Cambrils valida 88 propostes presentades als Pressupostos Participatius

De totes les propostes es farà una selecció de 10 que seran les que podrà votar la ciutadania

Els tècnics municipals van validar les propostes que complien els requisits establerts.

L'Ajuntament de Cambrils valida 88 propostes presentades als Pressupostos ParticipatiusAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Cambrils han validat un total de 88 propostes presentades per la ciutadania als primers Pressupostos Participatius de Cambrils . Es tracta d'aquelles que complien amb els requisits establerts dins el procès participatiu.

Les propostes s’han aglutinat en 45 projectes. A través d’aquest procés participatiu la ciutadania de Cambrils decidirà inversions per valor de 100.000 euros.

Els projectes havien de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els plans municipals aprovats, no ser subvencions i/o ajuts, no suposar la contractació de nou personal i no superar els 100.000 euros.

Les propostes seran prioritzades al taller TOP10 que es realitzarà el dia 19 de setembre a les 19 hores al Centre Cultural. Els ciutadans i les ciutadanes que hi assisteixin escolliran els 10 projectes que passaran a la fase final de votació. El període de votació s’obrirà el mes de novembre o desembre i hi podran participar les persones de 16 anys i més empadronades al municipi de Cambrils.

La votació final es farà per les mateixes vies que la presentació de propostes (dipositant les butlletes en les urnes instal·lades als equipaments municipals o per internet a través del web dels pressupostos). S’executarà en primer lloc la proposta més votada i després la resta de propostes més votades fins a arribar als 100.000 euros.

Consulta totes les propostes validades: AQUÍ

tracking