Diari Més

Zoo, Xavi Sarrià, Buhos i Roba estesa, entre els artistes que actuaran al Festiuet 2018

El festival de Valls, que tindrà lloc el 10 i 11 d’agost, estrena una acció solidària amb la participació d’il·lustradors i per la inclusió social a favor de les entitats Trèvol de Valls i el Club Esportiu Solc de Tarragona

Imatge d'arxiu de Zoo durant un concert.

Zoo i Doctor Prats posen la música al concert de la diada de Catalunya a CambrilsArtur Gavaldà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Valls acollirà, el 10 i 11 d’agost, la segona edició del Festiuet. Sota el lema ‘Benvinguts al paradís’, el festival de música alternativa comptarà amb les actuacions de grups com Zoo, Xavi Sarrià, la banda femenina del Camp de Tarragona Roba Estesa o els calafellencs Búhos. Completen el cartell Green Valley, la M.O.D.A., Desakato, Doctor Prats, Auxili, Smoking Souls, La Sra. Tomasa, El niño de la hipoteca, Vendetta, Sons of Aguirre & Scila, Atupa, Dakidarría, El Diluvi, Suu, DJ Plan B i DJ Monka.

El festival enguany va més enllà de la música i estrena ‘Artistes per la inclusió’, un projecte social que comptarà amb la participació d’il·lustradors en favor de la inclusió social. Divuit artistes han il·lustrat una rèplica cada un de dimensions reduïdes d’una taula de surf amb la lletra d’una cançó de cada grup que tocarà enguany al Festiuet. Aquestes taules de surf se sortejaran el dissabte 11 d’agost entre tots els participants de la campanya ‘Artistes x la inclusió’ de microdonacions d’1 euro. Els diners recaptats es destinaran a les entitats Trèvol de Valls i el Club Esportiu Solc de Tarragona, les quals vetllen per la inclusió social de persones diversament hàbils.

Les taules de surf estaran exposades al recinte del festival i els assistents podran donar 1 euro a la taula o taules que més els hi agradi. Només per participar-hi entraran directament al sorteig i es podran fer donacions a més d’una taula i tantes vegades com es vulgui, augmentant així les opcions de guanyar. Tots aquells que no assisteixin al Festiuet també hi podran col·laborar participant on-line a la campanya i al sorteig, a partir del 2 d’agost, al web www.festiuet.cat/artistesxlainclusió.

En aquesta iniciativa hi ha participat els artistes i il·lustradors catalans Toni Galvan, Ovlat, Albert Gironès, Mireia Murillo, Hernán en h, Jaume Montserrat, Alba Domingo, Guillem Bosch, Joaquim Sicart, Marta Bellvehí, Lluís Cadafalch, Marta Purpadaung, Mias, Marcel, Nirvana Jiménez, Berta Artigal, Edu Polo i Laia Toldrà.

Tota la informació del festival la trobareu a www.festiuet.cat.

tracking