Diari Més

Societat

Bonpreu obrirà dues gasolineres EsclatOil al Vendrell i Ulldecona el segon semestre del 2018

Al Vendrell també posarà en funcionament un punt de recollida de compra en línia

Imatge d'arxiu d'una gasolinera EsclatOil.

Bonpreu obrirà dues gasolineres EsclatOil a Vendrell i Ulldecona el segon semestre del 2018Bonpreu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Bonpreu preveu obrir 20 noves instal·lacions durant el segon semestre del 2018, en concret 7 supermercats Bonpreu i Esclat, 9 gasolineres EsclatOil i 4 punts de recollida de compra en línia. D'aquests nous equipaments, la companyia n'obrirà tres a la demarcació de Tarragona: una gasolinera i un punt de recollida de compra en línia al Vendrell i una gasolinera a Ulldecona. Les obertures de la vintena d'instal·lacions suposaran una inversió de més de 78 milions d'euros i generaran 450 llocs de treball.

Els 5 nous supermercats Esclat s'ubicaran als municipis gironins de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), Tossa de Mar i Lloret de Mar (Selva), a la ciutat de Girona (Gironès), i a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental); i els 2 supermercats Bonpreu a Barcelona i El Masnou (Maresme).

Pel que fa a les 9 gasolineres que entraran en funcionament, a més del Vendrell i Ulldecona també s'instal·larana Vilanova del Vallès i Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental), Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i Mollet del Vallès (Vallès Oriental); Tàrrega (Urgell) i Castelló d'Empúries i Girona ciutat.

Finalment, com a mesura per «impulsar el servei de compra en línia», s'ampliaran els punts de venda als municipis del Vendrell, Mollet de Vallès, Castellbisbal (Vallès Occidental), Sant Cugat del Vallès i a Barcelona.

Actualment, el Grup Bonpreu dóna feina a 6.700 persones i disposa de 177 establiments, entre Bonpreu i Esclat, 44 gasolineres i 11 punts de recollida de venda en línia, que la companyia espera anar ampliant progressivament.

tracking