Diari Més

​​​​​​​Tres detinguts per robar a turistes al Passeig Marítim i robar en cases durant la nit

Els arrestats portaven una navalla, cocaïna, documentació robada i telèfons mòbils presumptament robats en el moment de l'arrest

L'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Detenen un veí de Roda per clavar una ganivetada al braç a un altre homeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roba de Berà va detenir, ahir dijous 26 de juliol, tres persones de nacionalitat magrebina per realitzat diversos robatoris a turistes al Passeig Marítim de la platja Llarga i per entrar a robar a habitatges durant la nit.

Els detinguts es dedicaven a intimidar als turistes que passejaven per la platja Llarga i els sostreien el telèfon mòbil i diners, entre d’altres efectes personals que duien a sobre. Més avançada la nit, entraven a domicilis habitats mentre la família dormia.

En el moment de la detenció, els arrestats portaven una navalla, cocaïna, documentació robada i telèfons mòbils, un dels quals havia estat denunciat la mateixa nit per un robatori amb violència.

Els homes van quedar detinguts com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència i furt, robatori amb força en casa habitada en grau de temptativa, per tinença de substàncies estupefaents i per possessió d’arma blanca. Finalment van ser lliurats als Mossos d’Esquadra per tal que passessin a disposició judicial al Vendrell.

tracking