Diari Més

Festa Major

Macaco i El Consorcio, plats forts de les Nits Daurades de Salou

Els focs d’artifici, la música, la cultura, la tradició i les activitats infantils, entre les activitats programades

Macaco serà un dels protagonistes de

Macaco i El Consorcio, plats forts de les Nits Daurades de SalouFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Macaco i El Consorcio seran els plat forts de les Nits Daurades, laFesta Major d’Estiu de Salou. Aquesta començarà el proper diumenge, 5 d'agost, i comptarà amb actes com els focs d’artifici, la música, la cultura i la tradició, i les activitats infantils.

El dijous 9 d'agostal Xalet Torremar, al passeig Jaume I, tindrà lloc el pregó de festes a càrrec de Fernando de Yarza López-Madrazo, president d’Henneo-Heraldo de Aragón i president de l’Associació Europea de Editores News Media Europe. Tot seguit, una gran tronada marcarà l’inici de les festes.

El concert de El Consorcio, un dels protagonistes de les Nits Daurades, es farà el 12 d'agost a la plaça de les Comunitats Autònomes, al passeig Jaume I. La popular formació de Bilbao interpretarà una selecció dels seus millors 50 èxits com Eres tú, Amor de hombre oChaca cha del tren, entre molts d’altres. Es tracta de cançons que han marcat tota una època de la joventut espanyola dels anys 90.

El dimarts 14 d’agost serà el torn de Macaco, una barreja de rumba, reggae, i funk amb tocs electró de música hispanoamericana. Es tracta d’un artista polifacètic que canta en diversos idiomes. Macaco portarà a la capital de la Costa Daurda els seus grans èxits i el seu nou single, Valientes, extret del seu nou àlbum Back to the jungle, que te previst que vegi la llum a principis de 2019.

Dins del panorama musical també hi hauran els concerts que oferirà el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou, a càrrec de Catalan Brass Philharmonic Quintet-Joficat, i el concert de clausura del festival de la mà de la Jove Filharmònica Catalana-JOFICAT. També hi haurà la segona trobada de batucades, un espectacle de flamenc o una mostra de Folklore Aragonès entre les activitats programades.

La màgia arriba a Salou de la mà del mag i il·lusionista Jeff Toussaint, conegut per la seva aparició en el programa d’Antena3 1,2,3, hipnotízameo en el programa de El Hormiguero. Toussaint disposa d’una gran trajectòria internacional de més de 27 anys actuant per a públic de diferents nacionalitats tant a espanya com a l’estranger. La màgia omplirà la Plaça de les Comunitats Autònomes el dia 13 d’agost a les 22 hores, on es reviuran moments màgics plens d’il·lusions i moltes sorpreses.

El dimecres 15 d’agost tindrà lloc la Missa de Festa Major a les 20h, i la posterior Processó de la Mare de Déu a les 20.45 hores, sortint des de l’Església Sta. Maria del Mar fins el passeig Miramar i fins l’Espigó del Moll on s’iniciarà la processó marítima. Un cop a terra, continuarà pel passeig Jaume I fins a l’alçada d’aquest monument. La traca final la posarà el Gran Castell de focs d’artifici. A continuació, es podrà gaudir de la música de l’orquestra Juniors a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

Podeu consultar el programa complet de les Nits Daurades AQUÍ.

tracking