Diari Més

Oci

Els visitants de l'Aquopolis poden convertir-se en sirenes i tritons durant aquest estiu

Les Sirenes de Tarragona ofereixen la seva experiència d’iniciació en una de les piscines del parc aquàtic

El curs s'ofereix a la piscina antigament utilitzada pels lleons marins.

Els visitants de l'Aquopolis poden convertir-se en sirenes i tritons durant aquest estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aquopolis ofereix la possibilitat als seus visitants de viure l’experiència de nadar com sirenes i tritons gràcies als cursos que les Sirenes de Tarragona ofereixen al parc aquàtic aquest estiu. I és que Aquopolis Costa Dorada i Sirenas Mediterranean Academy han arribat a un acord de col·laboració perquè aquesta escola de sirenes pugui realitzar aquesta activitat a les instal·lacions del parc de la Pineda.

El director de Aquopolis Costa Daurada, José María Claver, i la directora de Sirenas Mediterranean Academy, Susana Seuma, van firmar l’acord a les oficines del parc per a la temporada d’estiu 2018. L’Escola de Sirenes, que porta cinc anys en marxa, i Aquopolis Costa Daurada, amb 31 anys d’història, uneixen esforços d’aquesta manera per crear aquesta proposta en el sector de la diversió aquàtica en família a Tarragona.

L’Escola de Sirenas Tarragonina ofereix la seva experiència iniciació sirena en una de les piscines del parc, antigament utilitzada per als lleons marins. Aquesta experiència és una versió express del Bateig Sirena que s’ofereix en la seva Acadèmia de Sirenes. El curs iniciació té una durada de 35 minuts i un preu de 25 euros. Els participants reben un diploma del nivell bàsic de l’experiència.

El curs s'ofereix a la piscina antigament utilitzada pels lleons marins.

Els visitants de l'Aquopolis poden convertir-se en sirenes i tritons durant aquest estiuCedida

tracking