Diari Més

Societat

Expulsen la Peña Madridista El Morell de la Federación de Peñas Madridistas de Cataluña

La Federación ha fet un comunicat en què s’explica que el motiu de l’expulsió és que el president de la penya del Morell, Antonio Naranjo, no ha liquidat la loteria de Nadal

La Federación ha comunicat l'expulsió a la Peña Madridista El Morell i el seu president a través de correu electrònic i correu postal certificat.

Expulsen la Peña Madridista El Morell de la Federación de Peñas Madridistas de CataluñaFacebook Peña Madridista El Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Peña Madridista El Morell ja no forma part de la Federación de Peñas Madridistas de Cataluña. La Federació ha fet fora a aquesta penya tarragonina perquè el seu president, Antonio Naranjo, no ha liquidat la loteria de Nadal del 2017, segons ha informat a través de Facebook.

La Federación de Peñas Madridistas de Cataluña ha difós un comunicat oficial en aquesta xarxa social en què explica la situació. Tot es remunta al passat juny del 2017, quan el president de la P.M. El Morell, Antonio Naranjo, va retirar per a vendre la Loteria de Nadal 2017 de la Federació durant una assemblea celebrada a la P.M Juanito. En la següent assemblea, precisament celebrada al Morell, totes les penyes van abonar la quantitat recaptada tret de la tarragonina, que va assegurar que no tenia els diners a mà i que a l’endemà la liquidaria a Barcelona.

Segons s’expressa en el comunicat, des d’aquell dia la Federación no ha tingut més notícies d’Antonio Naranjo tot i els «molts intents» de l’ens de contactar amb ell a través del telèfon mòbil i el Whatsapp. Així mateix, afirmen que ni el president ni cap membre de la P.M El Morell han liquidat la Loteria del 2017 en la darrera assemblea, que va tenir lloc aquest mes de juliol a la P.M. Vilanova del Camí.

Per aquest motiu, l’assemblea de Peñas Madridistas de Cataluña va decidir per unanimitat en aquesta mateixa trobada, amb data 21 de juliol, expulsar la P.M del Morell de la Federación. La decisió ha estat comunicada per correu electrònic i correu postal certificat tant a la penya afectada com al seu president.

tracking