Diari Més

Oci

Altafulla tornarà a gaudir de la festa Holi Coulours aquest diumenge

El Grup de Diables del municipi organitza per tercera vegada aquest acte, el qual tindrà lloc al Parc del Canal a les 18h

Imatge de la festa Holi Colours del passat 2016.

Altafulla tornarà a gaudir de la festa Holi Coulours aquest diumengeAltafulla Bloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pols de colors i la música tornaran a ser les protagonistes a Altafulla la tarda del proper diumenge, 29 de juliol. El Grup de Ball de Diables del municipi organitza per tercer cop aquesta activitat, la qual tindrà lloc al Parc del Canal a partir de les 18h. Enguany animarà la festa el Dj Nacho de Disco Móvil más & mas. També hi haurà un canó d’espuma, gentilesa de Camping Trillas, i dos canons d’aigua.

La festa tindrà lloc a partir de les 18h de la tarda al Parc del Canal i es podrà comprar la pols holi en el mateix emplaçament. El preu d’una bossa és de 2 euros, mentre que hi haurà una promoció de 6 bosses a 10 euros.

L’organització alerta que l’activitat no és recomanable per a persones amb problemes respiratoris i que cal evitar el contacte directe amb els ulls, ja que això pot causar sequedat a la zona. Recomanen portar roba blanca i utilitzar crema hidratant abans i després de l’esdeveniment. En el cas del cabell, si és tenyit, es recomana condicionar-lo amb algun oli i rentar-lo amb xampú de neteja intensa.

tracking