Diari Més

Quatre terrasses participen al 1r Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

La guanyadora s'endurà 250 euros per a realitzar una obra de millora a la comunitat de veïns

Una de les terrasses participants al certamen.

Quatre terrasses participen al 1r Concurs de Guarniment de Terrasses ComunitàriesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre terrasses del grup Centcelles participen en el 1er Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries, organitzat per l’Associació de Veïns Centcelles de Constantí. Aquest certamen pretén incentivar el treball cooperatiu a les escales de veïns per tal d’embellir els espais que els són comuns.

Les terrasses comunitàries estan decorades des d’aquest dilluns 23 i fins al divendres 27 de juliol. En aquest període les visitarà el jurat format per un representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un tècnic de l’Ajuntament, la professora de manualitats dels serveis socioeducatius del municipi i la dinamitzadora del Punt Òmnia de Constantí. El veredicte tindrà en compte l’originalitat, l’atractiu del disseny, la qualitat artística de la composició, l’ús de material reciclat, el treball artesanal i la perdurabilitat dels elements de decoració.

La terrassa comunitària més ben guarnida obtindrà un premi màxim de 250 euros destinat a fer una obra de millora a la comunitat de veïns guanyadora. A més, es reconeixerà la participació de totes les comunitats o blocs de veïns amb un detall. El veredicte i l’entrega de premis i reconeixements es farà durant la presentació de la nova edició del llibre dels Estudis de Constantí.

Una de les terrasses participants al certamen.

Quatre terrasses participen al 1r Concurs de Guarniment de Terrasses ComunitàriesCedida

tracking