Diari Més

Festa Major

Propostes de dansa i circ en la Nit d'Espectacles al carrer el Dia de Santa Anneta

El divendres 27 de juliol es podrà viure una nit plena d’emocions a través de l’art i la música

Un instant de l'espectacle Quan no tocàvem de peu a terra de la Companyia Circ Pistolet.

Propostes de dansa i circ en la Nit d'Espectacles al carrer el Dia de Santa AnnetaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El divendres 27 de juliol, el Dia de Santa Anneta de la Festa Major del Vendrell, es podrà gaudir d’una nit plena d’emocions amb tres espectacles, dos de dansa i un de circ, adreçats a totes les edats, d’uns vint minuts de durada i en tres espais diferents.

La Nits d’Espectacles al Carrer començarà a les onze de la nit al carrer Quatre Fonts, amb l’espectacle de dansa Crash de la Companyia La Taimada.

Crash esdevé el col·lapse de dos cossos que es volen fondre. No és una història, no explica qui són, què fan ni què valen els seus protagonistes, només ens mostra un fragment, un interval en el qual els dos personatges es creuen, xoquen frontalment i s’aboquen al seu propi precipici.

Olga Álvarez s’ha format amb Anne Morin, Carles Sala, Andrew Harwood, Benoît Lachambre, Àngels Margarit, Jordi Cortés, Lipi Hernández, Alexis Eupierre i Thomas Hauert, entre d’altres. Ha estat ballarina professional des de 2002 amb les companyies Búbulus, Artur Villalba, Las Malqueridas, Didi Dorvillier i Magda Polo. Serà un espectacle interessant que no deixarà indiferent.

A dos quarts de dotze de la nit, a la plaça Nova, serà el torn de la Companyia Circ Pistolet sota el títol Quan no tocàvem de peu a terra. Circ Pistolet amb aquest espectacle posa sobre la pista les seves experiències més personals. Es podran veure les influències del circ tradicional sota la coneguda fórmula del més difícil encara, l’humor i la frescura típics del circ català i una posada en escena que beu directament del circ contemporani.

L’espectacle versa sobre l’amistat de dos amics lliurement adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics. És un viatge al passat, a les tardes d’estiu, plenes de jocs i de bones estones.

I a mitjanit, a la plaça del Tívoli, la companyia de La Factoria, Cia. LF, finalitzarà la Nit d’Espectacles al Carrer amb dansa.

Concerts musicals

La Nit del divendres, la de Santa Anneta, tindrà també un fort component musical. A dos quarts de dotze, a la Rambla, tindrà lloc el Concert i Ball de Nit amb l’Orquestra Nueva Etapa que és sens dubte sinònim d’èxit dins del món de les orquestres de ball. Una proposta musical de gran qualitat, rica en estils i variada de repertori, ball de saló modern i els clàssics. A les dotze del migdia, a la zona del Botafoc, tindrà lloc el Concert amb Sam Scares, Boikot, La Desbandada i Malandras DJ’s.

tracking