Diari Més

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, visita aquest dimecres Tarragona i Vallmoll

Maroto visitarà per primer cop la demarcació com a ministra del govern espanyol

Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç io Turisme

Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç i TurismeEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme del govern de Pedro Sánchez, Reyes Maroto, trepitjarà aquest dimecres a la tarda la demarcació de Tarragona per primer cop des que és al càrrec. Ho farà en dues visites al municipi de Vallmoll i a Tarragona.

Maroto arribarà a les 16.45h a l’Ajuntament de Vallmoll, des d’on es dirigirà a la empresa Europastry per realitzar-hi una visita, la qual s’iniciarà a les 5 de la tarda. S’hi farà una presentació de la companyia i demostració del producte, a més d’un recorregut per la planta de producció i de la línia PanBurguer, especialitzada en la producció de pans d’hamburgueses.

Després de visitar Vallmoll, la ministra es dirigirà a Tarragona, on es preveu que arribi a 19.30h a l’Ajuntament i signi el llibre d’honor. Posteriorment Maroto es traslladarà a la Casa Joan Miret, on es reunirà amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el subdelegat del Govern, Joan Sabaté, i la Junta Directiva de l’AEQT. A les 20.35 es farà una presentació del sector químic per part del President de l’AEQT, Josep Font, el qual seguirà amb un col·loqui i clourà amb un coctail.

tracking