Diari Més

El Vendrell viurà música, activitats infantils i tradició durant la seva Festa Major

El programa d’aquesta edició destaca per tenir molt en compte el públic familiar i els infants

Imatge d'arxiu d'un instant de la Cercavila de la Festa Major de Santa Anna 2017.

El Vendrell viurà música, activitats infantils i tradició durant la seva Festa MajorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santa Anna 2018, la Festa Major del Vendrell, que se celebrarà des d’avui dia 25 fins al 28 de juliol. Enguany, el pregoner serà Dani Utge, encarregat d’inaugurar la Festa Major i pronunciar el pregó la nit del 25 de juliol. Nascut a l’Argentina, Utge viu al Vendrell des de fa 20 anys. Presenta el mític programa radiofònic ‘Pampas rock’, a Ràdio el Vendrell i treballa com a tècnic de joventut a l’Ajuntament del Vendrell.

Al pregó el seguirà l’acte inaugural, organitzat per l’Associació de campaners del Vendrell, per commemorar el 20è i 60è aniversari de les baixades de l’Àngel de Tobies. Un espectacle audiovisual a la façana de l’església. El programa d’aquesta edició destaca per tenir molt en compte el públic familiar. Així, hi haurà el concert de El Pot Petit presentant el nou espectacle A l’aventura!, el dia 26 a la tarda a la plaça del Tívoli.

També per infants, la tarda d'avui 25 de juliol els carrers del centre del Vendrell s’ompliran de música amb l’espectacle itinerant de la Sidral Brass Band. Una altra de les propostes destacades és el taller de Circ a les Golfes amb la companyia Els Herrerita, un tarda de malabars, equilibris, trapezi i joc a la plaça Nova, el divendres 27 de juliol. Paral·lelament, i pensant especialment en els infants de 0 a 3 anys, un espai d’experimentació amb la Companyia El Pájaro carpintero, una activitat familiar també el dia 28 de juliol amb la cercavila FESTA-la teva on la canalla podrà gaudir amb els seus vestits i elements inspirats en la Festa Major. Abans, tindrà lloc un espai lúdic Juga per la inclusió a la plaça del Tivoli per promoure la inclusió entre tots els infants. A la tarda doble proposta: tornen els inflables d’aigua a la carretera Sant Vicenç i, al carrer Doctor Robert, tindrà lloc una tarda d’activitats esportives de la mà del Club d’atletisme Runners El Vendrell.

Programació nocturna

Dues grans novetats en la programació nocturna donen lloc a una proposta lúdica molt complerta. La nit del divendres 27 de juliol neix la Nit d’espectacles al carrer amb circ i dansa; Crash amb la companyia de dansa penedesenca La Taimada, Quan no tocàvem de peus a terra del Circ Pistolet (Premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de carrer 2017) i la proposta de dansa de la Cia LF, la companyia juvenil professional de La Factoria del Vendrell. El darrer dia de Festa Major hi haurà la proposta teatral amb Impro Barcelona i Comando Impro, un espectacle d’improvisació, humor i una connexió constant amb el públic. Les entrades per l’obra són de 5€ i es podran comprar a partir del 13 de juliol a la Botiga de la Festa Major ubicada a la sala La Fusteria, al carrer Major del Vendrell.

tracking