Diari Més

Infraestructures

Els càmpings diuen que no es faran obres del tercer fil fins a la tardor

El subdelegat del Govern, Joan Sabaté, es compromet a «fer gestions per modificar el calendari»

El traçat ferroviari passa a tocar de molts càmpings localitzats en la zona del litoral tarragoní.

Els càmpings diuen que no es faran obres del tercer fil fins a la tardorGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, de l’Agrupació de Càmpings de la Ciutat de Tarragona i de la Federació d’Hosteleria es van reunir ahir amb el subdelegat del Govern, Joan Sabaté, per arrancar-li el compromís que les obres de construcció del tercer fil no es facin durant la temporada d’estiu en aquells trams que afectin l’activitat dels càmpings. Sabaté va manifestar que la reunió es va celebrar amb «ànim constructiu i bona sintonia entre totes les parts» i es va comprometre a fer «les gestions necessàries per modificar el calendari de les obres en execució durant les pròximes setmanes, per tal de minimitzar l’impacte sobre el sector turístic» en plena temporada alta d’ocupació dels càmpings situats a tocar de les vies del tren, però no va assegurar quin seria el futur més immediat.

Per la seva banda, els representants dels càmpings van assegurar que, com a resultat de la reunió «les obres de canvis de travesses i vies que s’hagin de realitzar a les zones més properes a establiments turístics s’ajornaran fins a l’octubre». Les dues versions de la reunió d’ahir no són coincidents, segons els comunicats que van remetre les parts implicades.

Joan Sabaté va posar en valor que aquesta és una obra «de vital importància per al territori», mentre que Joan Antón Jiménez, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, va dir que «tothom ha entès que aquests mesos són vitals per al sector turístic».

tracking