Diari Més

Successos

Detenen 'in fraganti' dos homes a Salou acusats de cometre 11 robatoris a l'interior de vehicle

Els Mossos investiguen si els arrestats, veïns de Tarragona i que entre tots dos sumen 44 antecedents, tindrien relació amb els darrers robatoris a interior de vehicle que s’han produït a Tarragona ciutat

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 22 de juliol, dos homes de 33 i 24 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’onze robatoris amb força a l’interior de vehicle, un d’ells en grau de temptativa, produïts a Salou. Els lladres van ser enxampats ‘in fraganti’ a Salou i ja havien estat detinguts en diverses ocasions pel mateix delicte a Tarragona, motiu pel qual s’investiga si tenen relació amb els darrers robatoris a l’interior de vehicles produïts a la ciutat.

Els fets van tenir lloc vora les 02.50 hores de la matinada de diumenge, quan una patrulla de mossos que feia tasques de prevenció de robatoris a Salou va escoltar com sonava una alarma d’un vehicle a l’avinguda dels Països Catalans. Els agents van desplaçar-se fins al lloc i van observar just al cantó dret del carrer dos homes amagats a l’interior d’un vehicle. La patrulla va identificar-los i en l’escorcoll del vehicle van localitzar diferents objectes susceptibles per cometre robatoris a vehicles, com dues lots, dues navalles i un ganivet.

Paral·lelament, una altra patrulla de mossos va fer comprovacions pels voltants d’on estaven sent identificats els lladres i van localitzar una onzena de vehicles amb els vidres trencats i un darrer forçat i amb petits impactes al vidre. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-los com a presumptes autors d’onze robatoris amb força a interior de vehicle.

Els detinguts, que sumen entre els dos 44 antecedents policials, van passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Es dona el cas que els dos individus han estat detinguts en diverses ocasions a Tarragona per robatoris amb força a interior de vehicle. Per aquest motiu, els mossos investiguen si aquests dos homes tindrien relació amb els darrers robatoris a interior de vehicle que s’han produït a la ciutat de Tarragona.

tracking