Diari Més

Més d'un miler de persones assisteixen al Concert de les Espelmes de Riudecanyes

Enguany, s’han recaptat 831 euros i desens de quilos d’aliments i productes per a Càrites

Més d'un miler de persones van acudir al Concert de les Espelmes de Riudecanyes.

Més d'un miler de persones assisteixen al Concert de les Espelmes de RiudecanyesAjuntament de Riudecanyes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició del Concert de les Espelmes de Riudecanyes, celebrada aquest dissabte, ha estat amb diferència la més exitosa celebrada fins el moment amb l’assistència de més d’un miler de persones que van passejar pels carrers i places del municipi, guarnits amb quasi 11.000 espelmes, i van gaudir del concert que enguany va protagonitzar la Reus Big Band.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat que una desena de cases de Riudecanyes han obert les seves entrades i les han il·luminat perquè el públic les visités.

El concert, celebrat a la Plaça 1 d’Octubre, va omplir l’espai de persones que van gaudir al màxim amb una orquestra que va tocar temes de funk, jazz-rock i fusió, aportant energia, complicitat amb el públic i bon humor a l’escenari. El Concert de les Espelmes és una activitat solidària que té com a objectiu col·laborar amb Càrites de Riudecanyes. No es paga cap entrada fixa però els assistents fan les seves aportacions portant aliments i productes d’higiene personal i de la llar o posant diners a les dues guardioles ubicades a la plaça que reben les donacions en metàl·lic. Enguany s’han recaptat 831 euros i desens de quilos d’aliments i productes.

Quasi 11.000 espelmes van guarnir els carrers de Riudecanyes.

Més d'un miler de persones assisteixen al Concert de les Espelmes de RiudecanyesAjuntament de Riudecanyes

tracking