Diari Més

L'Altacústic clou la seva edició més exitosa amb prop de 8.000 assistents

Les actuacions destacades han estat la de Judit Nedermann –amb prop d’un miler d’assistents-, El Petit de Cal Eril, Minova, Xarim Aresté, Nyandú i The Unfinished Sympathy

Judit Neddermann ha estat l'actuació que ha comptat amb un major èxit de públic assistent.

L'Altacústic clou la seva edició més exitosa amb prop de 8.000 assistentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 8.000 persones han gaudit del festival Altacústic 2018, que ha celebrat la seva cinquena edició del 19 al 21 de juliol a la Vila Closa d’Altafulla. D’aquesta manera, l’esdeveniment ha marcat xifres rècords de visitants tot mantenint la mateixa fórmula de festival slow amb la qual va sorgir.

Entre els concerts més multitudinaris destaca el de Judit Neddermann, el qual va reunir a prop d’un miler d’espectadors a l’Escenari Església, i també els de Petit de Cal Eril, Minova, Xarim Aresté, Nyandú i The Unfinished Sympathy. La jornada més multitudinària va ser la de dissabte. Per altra banda, el festival segueix mantenint l’esperit de descobrir noves veus, enguany amb les actuacions de Marie Chain (Berlín) i Henry and The Waiter (Frankfurt).

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha afirmat que el festival ha tancat la 5a edició «amb una molt bona salut» i remarca que una de les màximes prioritats de l’organització és «seguir consolidant la proposta i afegir els elements que calguin per millorar any rere any».

Judit Neddermann ha estat l'actuació que ha comptat amb un major èxit de públic assistent.

L'Altacústic clou la seva edició més exitosa amb prop de 8.000 assistentsCedida

tracking