Diari Més

El Morell gaudeix del primer cap de setmana de Festa Major

Concerts, el correfoc infantil, la baixada d’andròmines o la trobada de puntaires han estat alguns dels actes

La Baixada d'Andròmines és un dels actes més esperats.

El Morell gaudeix del primer cap de setmana de Festa MajorAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell ja han encetat la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. El primer cap de setmana deles festes d’estiu del municipis’ha tancat amb una gran participació tots els actes programats.

El tret de sortida, divendres, el va donar la música, amb el concert de corals a càrrec de la coral Nova Unió de Vila-seca, el cor Mestral de Reus i la coral Guspira del Morell, i l’actuació de La Tieta Clara.

Ja dissabte, el Ball de Sant Miquel i el correfoc del Ball de Diables petits del poble van reunir un nombrós públic. A més, va ser el correfoc infantil més multitudinari, ja que hi van convidar set colles més per celebrar que era el seu 5è correfoc. Finalment, Pastorets Rock van tancar la jornada amb un concert.

Diumenge, més de 200 persones vingudes de tota la demarcació es van reunir a la Rambla Joan Maragall en la XIII Trobada de puntaires, mentre que una estona més tard el protagonisme el va agafar la XIII Baixada d’Andròmines. Per completar el programa del dia hi va haver el vermut electrònic, el torneig d’escacs, la holi party i un partit de futbol 7 de la penya Barcelonista.

Durant la setmana, agafaran el relleu el futbol, un taller de percussió o el cinema a la fresca, mentre que a partir de dijous se succeiran els plats forts amb el tobogan aquàtic, la cercavila, el sopar popular, concerts, la Zeuzera Pyrina o les temptes de vaquetes, entre molts altres.

tracking