Diari Més

Infraestructures

Denuncien «l'opacitat» darrere el traçat la nova carretera entre la Selva del Camp i Almoster

Unió de Pagesos, la Plataforma del Camp en Defensa del Territori i la CUP reclamen que es millori la via actual en lloc de duplicar-la

Edgar Fernández

Denuncien «l'opacitat» darrere el traçat la nova carretera entre la Selva del Camp i AlmosterACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió de Pagesos, la Plataforma del Camp en Defensa del Territori i la CUP han denunciat «l'opacitat» del traçat de la nova carretera que unirà la Selva del Camp amb Almoster i han reclamat que en lloc de duplicar-la es millori el seu estat. Segons el diputat de la CUP a la Diputació de Tarragona, Edgar Fernández, aquesta via no era una de les obres prioritàries d'acord amb el pla zonal de carreteres i ha afegit que un total de 20 subjectes diferents com la CUP o Unió de Pagesos i gent a títol individual han presentat al·legacions. Fernández ha reiterat que inicialment es va presentar un estudi amb 3 opcions: fer la carretera nova, remodelar l’actual o bé fer un intermig de les dues opcions anteriors.

«No es pot entendre perquè no s’ha apostat per la millora de la carretera actual quan és el que ecologistes, pagesos i veïns han estat demanant reiteradament», ha afegit Fernández.

D'altra banda, el grup impulsor de la CUP al municipi ha criticat el govern municipal de la Selva del Camp (PSC i ERC) per no haver consultat el poble ni haver informat obertament sobre el procés per a la construcció de la nova via. «Per què PSC i ERC no han volgut millorar la carretera i han apostat per construir de nou? Quin interès hi ha amagat aquí darrere?», s'ha preguntat Elisenda Pallejà.

Des d’Unió de Pagesos i de la Plataforma del Camp s’ha posat èmfasi en l’impacte mediambiental i s'ha lamentat que el «govern no aprengui dels errors del passat».

tracking