Diari Més

Successos

Un camió bolca a l'N-240 a Montblanc i vessa els cereals que transportava a la via

El camioner presenta una ferida al braç

La càrrega del vehicle, que transportava cereals, ha quedat estesa a la via.

Un camió bolca a l'N-240 Montblanc i vessa els cereals que transportava a la viaBombers de la Generalitat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió que transportava cereals ha bolcat, el matí d'aquest divendres 20 de juliol, a la N-240 a l'alçada de Montblanc. A causa de l'accident, la càrrega que hi havia a l'interior del vehicle s'ha vessat ocupant gairebé tota la via. Pel que fa al conductor del vehicle pesant, presenta una ferida al braç.

L'accident s'ha produït a les 11.25h al punt quilomètric 30 de la N-240, al terme municipal de Montblanc. Per causes que es desconeixen, un camió ha bolcat tot vessant els cereals que transportava a la carretera. Per aquest motiu fins al lloc s'hi han traslladat 3 dotacions dels Bombers, que realitzen tasques de neteja de calçada i també es troben controlant la fuita de gasoil que ha patit el camió accidentat. També hi ha acudit el SEM, ja que el conductor es queixava d'una ferida al braç.

Pel que fa a l'afectació viària, els Mossos d'Esquadra regulen el trànsit, ja que els vehicles han de passar pel voral perquè bona part de la via està ocupada per la càrrega que s'ha vessat. S'acumulen mig quilòmetres de retencions.

tracking