Diari Més

Muchachito, Los Manolos o Xavier Sarrià d'Obrint Pas duran el ritme a Vila-seca

L’apartat musical també inclou concerts de heavy com el de Barón Rojo, de flamenc i música electrònica i relaxant als espais Cubik i Chill Out

La formació barcelonina Muchachito Bombo Infierno portarà la gira a Vila-seca el divendres 27.

Muchachito, Los Manolos o Xavier Sarrià d'Obrint Pas duran el ritme a Vila-secaMarc Barreros - Muchachito Bombo Infierno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música és un dels elements principals del menú de festa major que inclou estiu rere estiu el programa d’actes de la festivitat vila-secana. Enguany, arriba amb propostes d’allò més variades per a cadascuna de les nits d’aquests dies de celebració. Un dels concerts destacats arribarà demà dissabte, amb el grup Los Manolos. La formació catalana pujarà a l’escenari del passeig Pau Casals a dos quarts d’12 de la nit per oferir un repertori rumbero, en el qual no hi faltaran cançons com Amigos para Siempre o la peculiar versió d’All my Loving, que els van catapultar a la fama ja fa unes dècades.

La rumba continuarà marcant les propostes musicals de les festes amb el concert de Muchachito Bombo Infierno. La formació barcelonina estarà tot l’estiu a la carretera, després d’haver acompanyat a Fito & Los Fitapaldis en la seva gira del 20è aniversari. Una de les parades que faran serà el divendres 27 de juliol al Parc de la Riera a partir de dos quarts d’11 de la nit, en un show que promet grans dosis de ritme.

Una altra de les actuacions ineludibles d’aquesta festa major d’estiu és la del cantant i guitarrista d’Obrint Pas Xavier Sarrià. El músic presentarà els temes del seu darrer disc en solitari Amb l’esperança entre les dents el dissabte 4 d’agost a partir de dos quarts d’11 al Parc de la Riera, en un concert que clourà l’apartat musical de les festes vila-secanes.

Si bé aquestes són tres de les propostes musicals més destacades, el cert és que el programa inclou concerts i música gairebé cada dia. Així doncs, el diumenge 22 de juliol la banda The Ladies farà moure al públic de la Festa del Rock, que es durà a terme a partir de dos quarts d’11 de la nit al passeig Pau Casals.

Espectacles de flamenc

El parc del Pinar del Perruquet acollirà dimarts 24 a les 9 de la nit el concert de la formació flamenca Cositas Buenas, en el marc de les Nits Musicals al Pinar. Els amants d’aquest gènere musical tindran una altra cita, el següent dimarts, dia 31, a les 10 de la nit a la plaça de l’Estudi amb l’actuació de Mario Roca Bajañí & Band, que oferiran un repertori marcat pel flamenc i la rumba. El talent vila-secà també hi farà acte de presència amb l’actuació del músic i guitarrista Hugo Campoy, el dijous 2 d’agost a les 10 de la nit, també a la plaça de l’Estudi.

‘Vila-seca a tope’

Aquells que vulguin viure una nit carregada de música i ritmes diversos ho podran fer amb el Vila-seca a tope, del dijous 26. Aquesta nit de concerts, que començarà a dos quarts de 10 al Parc de la Riera, comptarà amb les actuacions de la mítica formació de heavy metal i hard rock Baron Rojo, la banda de reggae i ska Regadera i la formació tarragonina de rock urbà El Malo del Cuento, com a teloners.

Espai Cubik i Chill Out

El programa torna a incloure dos espais musicals que amenitzaran les nits i matinades vila-secanes des del divendres 27 i fins al diumenge 5 d’agost. Es tracta dels espais Chill Out, ubicat als jardins de la Biblioteca, i Cubik, situat al patí de l’Escola Sant Bernat Calvó. Aquest últim va ser novetat l’any passat i aquest 2018 tornarà a oferir música electrònica i una festa remember.

Orquestres i havaneres

Els balls de Festa Major aniran a càrrec de l’orquestra Nuevo Talisman, el dissabte 28, i de l’orquestra Metropol, el 3 d’agost. Un altre clàssic són les havaneres, que arribaran de la mà de Penjats de l’Ham el dia 25, i de Cavall Bernat, el 5 d’agost, en un dels últims actes del programa.

tracking