Diari Més

Solidaritat

El 8è Sopar Solidari de la Fundació PortAventura recapta 90.145 euros contra el càncer infantil

La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Josep Carreras, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC)

Més de 1.200 comensals, entre particulars, empreses, entitats públiques i organizaciónes benèfiques van gaudir del sopar.

El 8è Sopar Solidari de la Fundació PortAventura recapta 90.145 euros contra el càncer infantilFundació PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació PortAventura va celebrar, la nit d’ahir dijous i per vuitè any consecutiu, el tradicional Sopar Solidari. Hi van assistir més de 1.200 comensals, entre particulars, empreses, entitats públiques i organizaciónes benèfiques que van gaudir d’un sopar amb espectacle sota el lema ‘Imparables contra el càncer’. Enguany s’han recaptat 90.145 euros que aniran destinades a tres associacions que lluiten contra el càncer infantil: la Fundació Josep Carreras, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

Pel que fa la Fundació Josep Carreras, amb 30 anys de trajectòria, destinarà els diners a la investigació d’un tractament per a un tipus de leucèmia que afecta nens el seu primer any de vida. Per altra banda, l’AFANOC els utilitzarà per impulsar el seu treball en projectes que giren al voltant de les necessitats que tenen les famílies quan un nen o adolescent és diagnosticat amb càncer. Finalment, l’AECC, amb 65 anys d’història, dedicarà el fons a finançar 15 projectes d’investigació per permetre un millor diagnòstic i tractament del càncer infantil.

Els mestres de cerimònia han estat l’humorista Javi Sancho i la periodista Silvia Petit en una vetllada que ha comptat amb espectacles musicals i acrobàtics i divertits concursos i sortejos. També s’han donat a conèixer els primers detalls de PortAventura Dreams, el pròxim projecte de Fundació PortAventura consistent en un village dins el parc temàtic que inclourà diferents cases adaptades on les famílies amb nens que pateixen malalties greus podran passar una setmana de vacances amb tot inclòs.

La vuitena edició del Sopar Solidari ha acabat a l’aire lliure amb una sessió musical de chill out a càrrec de DJ Abadia, de l’associació que millora la qualitat de vida de persones amb paràlisi cerebral APPC – La Muntanyeta.

tracking