Diari Més

Successos

Un turista francès es presenta amb dues ganivetades a la comissaria dels Mossos de Cambrils

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils.

Un turista francès es presenta amb dues ganivetades a la comissaria dels Mossos de CambrilsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de nacionalitat francesa va presentar-se, la matinada d'ahir dimecres, a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Cambrils amb dues ganivetades a la cuixa i al pit. Els Mossos d'Esquadra van prendre declaració de l'home, un cop atès a l'Hospital Sant Joan i estabilitzat, i han obert una investigació per esclarir el succés.

Els fets es remunten a la matinada d'ahi dimecres, quan un turista francès va acudir a la comissaria dels Mossos de Cambrils amb dues ferides d'arma blanca greus, una a la cuixa i una altra al pit. En el mateix moment, l'home va expressar que l'havien ferit a l'Ametlla de Mar i havia arribat a Cambrils caminant.

L'home va ser evacuat ràpidament a l'Hospital Sant Joan de Reus, on el van atendre els serveis sanitaris i se'l va estabilitzar. Un cop estabilitzat, els agents li van prendre declaració. Aquest cop, l'home va explicar que les ganivetades havien estat obra de la seva dona, també de nacionalitat francesa, durant una discussió que van tenir en la seva casa de vacances llogada a Cambrils.

Davant les múltiples informacions, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

tracking