Diari Més

Tastos, música i gastronomia a la V Fira del Vi i del Cava de Prades

El municipi acull aquest cap de setmana, 21 i 22 de juliol, la cinquena edició de l’esdeveniment

La localitat de Prades, al Baix Camp, celebra la quarta edició dela Fira del Vi i el Cava.

IV Fira del Vi i el Cava de PradesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prades acollirà, el proper cap de setmana del 21 i 22 de juliol, la cinquena edició de la Fira del Vi i el Cava. Els assistents podran gaudir de tastos, música en directe i gastronomia en aquesta mostra, la qual l’any passat es va consolidar amb un gran èxit de participació tot venent més de 3.000 tiquets de degustació. Enguany, els amants del vi i el cava podran tornar a citar-se a la plaça Major del municipi en un entorn únic en una fira que aposta pels productes de qualitat i proximitat.

La fira començarà dissabte a les 5 de la tarda i s’allargarà fins les 10 de la nit, a la plaça Major. En aquest espai s’hi podran degustar vins, caves de la zona i cervesa artesana, a més de gaudir d’una àmplia varietat d’ofertes gastronòmiques locals amb parades amb productes de la terra com embotits i formatges i foodtrucks. Les degustacions estaran amenitzades amb música en directe de Domino’s Swing.

Els tasts i la música en directe continuaran l’endemà diumenge, en el mateix emplaçament, durant tot el matí i fins les 3 de la tarda. El bars de la Plaça Major oferiran tapes elaborades per maridar amb els productes que oferiran els cellers i les marques cerveseres.

tracking