Diari Més

Música, tradició i diversió seran els protagonistes de la Festa Major del Morell

Les festes de Sant Abdó i Sant Senén s’allarguen fins al 30 de juliol

Correfoc Infantil en una edició de la Festa Major anterior.

Música, tradició i diversió seran els protagonistes de la Festa Major del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres 20 de juliol es dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell. Unes festes que arriben amb un programa ple d’activitats gratuïtes, amb una cinquantena d’actes repartits entre aquest divendres i el 30 de juliol.

Per a aquest primer cap de setmana festiu, la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament del Morell ha preparat una gran varietat de propostes. Aquest divendres, a les 20.30 hores, la Parròquia de Sant Martí acollirà un concert de corals a càrrec de la coral Nova Unió de Vila-seca, el cor Mestral de Reus i la coral Guspira del Morell. I a les 23.30 hores, La Tieta Clara oferirà una actuació musical al Jardí de l’Ajuntament.

Dissabte 21, a les 11 hores, es farà el Vermu-Brasa, amb pa torrat i carn a la brasa al pati del Centre de Serveis pera la Gent Gran. Ja a la tarda, a partir de les 20 hores, tindrà lloc el Ball de Sant Miquel infantil, amb correfoc del Ball de Diables petits del Morell i set colles convidades més. Per rematar la festa, a les 22 hores i a la plaça de la Font actuarà Pastorets Rock.

Finalment, diumenge hi haurà la XIII Trobada de Puntaires, a partir de les 10 hores i a la Rambla Joan Maragall. A les 13 hores, la diversió agafarà el protagonisme amb la XIII Baixada d’andròmines, i a les 13.30 hores, vermut electrònic al Jardí de l’Ajuntament. A la tarda, els escacs agafaran el relleu amb el torneig de Sant Nin i Sant Non, a partir de les 17 hores i a la Rambla Joan Maragall. I per tancar el cap de setmana, holi party al costat de les piscines, a les 19 hores; i a les 20 hores, partit de futbol 7 de la penya Barcelonista al camp de futbol municipal.

La Festa dels Nins i els Nons, ha quedat ajornada i es trasllada al 4 d’agost.

Marxandatge per a grans i petits

El Morell també ha creat diversos productes de marxandatge, en motiu de la festa major. En concret, s’ha preparat una llampant samarreta amb el disseny de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, disponible per a infants, a 6 euros, i adults, a 10 euros. Els ciutadans del poble i visitants que ho vulguin també poden comprar el ventall de les festes per un preu de 2 euros i el 8è exemplar de la col·lecció de gots de la Festa Major, amb el Ball de Diables infantil del Morell com a protagonista, per 1 euro. Els productes es poden comprar de dilluns a divendres i de 17h a 21h al Centre Cultural.

tracking