Diari Més

Cambrils inaugurarà el Memorial en homenatge a les víctimes dels atemptats el 18 d'agost

L’Ajuntament ha organitzat un acte de record del tràgic succés davant del Club Nàutic just el dia que es complirà un any dels fets

El Memorial per la Pau s'instal·larà al mateix lloc on nombroses persones van deixar ofrenes i missatges en homenatge a les víctimes de forma espontània.

Cambrils farà un acte de record als atemptats i inaugurarà el Memorial per la Pau el 18 d'agostAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 18 d’agost farà tot just un any que cinc terroristes van perpetrar un atemptat al passeig Marítim de Cambrils, després d’atemptar la tarda abans a la Rambla de Barcelona. El tràgic succés de Cambrils va causar la mort d’una persona –una dona aragonesa que passava les vacances a la ciutat-, set persones ferides i els cinc terroristes abatuts. En total, els atemptats de Barcelona i Cambrils van deixar 16 morts i més de cent ferits. L’Ajuntament no oblida les víctimes i, per aquest motiu, ha organitzat un acte de record i la inauguració del Memorial per la Pau just el dia en què se complirà un any dels fets.

L’acte institucional de record als atemptats de Cambrils i Barcelona i d’inauguració del Memorial per la Pau se celebrarà el dissabte 18 d’agost a les 10.30h del matí. L’esdeveniment tindrà lloc al passeig Marítim, davant del Club Nàutic de Cambrils, on es va perpetrar l’atac.

En aquest punt, durant els dies posteriors al succés, es va crear un memorial espontani amb ofrenes i missatges que hi van deixar nombroses persones en homenatge a les víctimes de Cambrils i Barcelona. Per això s’ha decidit instal·lar el memorial de manera permanent en aquest mateix lloc.

tracking