Diari Més

Medi Ambient

A licitació la redacció del projecte per connectar Bonaigua amb la depuradora d'Altafulla

L'Agència Catalana de l'Aigua està impulsant la millora del sanejament de les aigües residuals al Tarragonès

Imatge de la depuradora d'Altafulla.

A licitació la redacció del projecte per connectar Bonaigua amb la depuradora d'AltafullaGENCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està impulsant la millora del sanejament de les aigües residuals a la comarca del Tarragonès. En aquest sentit, s’ha posata licitació la redacció del projecte per connectar el nucli de la Bonaigua, pertanyent al municipi del Catllar, amb la depuradora d’Altafulla.

El projecte haurà de contemplar la recollida de les aigües residuals generades en aquest nucli urbà i com traslladar-les fins a la depuradora mitjançant una única conducció. Amb un pressupost de 37.500 euros per a redactar el projecte, es disposa fins el 7 de setembre per a la presentació d’ofertes.

Recentment, l’ACA també ha finalitzat la redacció del projecte del nou col·lector de la riera de Gaià i sanejament del sector nord-est del Catllar, que també forma part del sistema de sanejament d’Altafulla.

Ladepuradora d’Altafullava ser construïda el 1998 i saneja les aigües residuals dels municipis d’Altafulla, el Catllar, la Riera de Gaià i diversos nuclis de Tarragona. Té una capacitat de tractament de 8.292 m3/dia, amb una població equivalent de 34.550 habitants.

tracking