Diari Més

Valls completa l'estació de recàrrega amb el servei de motos

Poden ‘endollar-se’ vehicles elèctrics, motocicletes i vehicles lleugers

El nou punt està ubicat a la concorreguda zona del Vilar.

Valls completa l'estació de recàrrega amb el servei de motosCedida Aj. Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Valls ha completat la posada en funcionament de la primera estació pública i gratuïta de recàrrega de vehicles elèctrics de Valls. Des de finals del passat mes de juny, l’estació situada al barri del Vilar ja oferia el servei de recàrrega a cotxes i ahir es va completar oferint el servei també a motocicletes i altres vehicles lleugers. Aquesta estació ha comportat una inversió de 12.000 euros de la regidoria de Mobilitat a través de l’empresa municipal Valls Infraestructures i Aparcaments (VIAS).

L’estació té un punt de recàrrega semi ràpid de 22KW per a dos cotxes i ahir van entrar en servei els dos punts de 2,3KW per a motocicletes i vehicles lleugers que els primers usuaris ja han pogut utilitzar. Amb la incorporació d’aquests dos punts de recàrrega es pretén fomentar la utilització de vehicles més sostenibles, eficients i lleugers, molt aptes per la mobilitat urbana, com ara ciclomotors i bicicletes elèctriques. El tipus d’estació de recàrrega semi ràpida permet a l’usuari recarregar el seu vehicle amb unes 2 o 3 hores, depenent de la seva capacitat i característiques. L’estació s’ha ubicat al Vilar, una zona que concentra una important oferta lúdica, esportiva i de restauració.

Així, segons l’Ajuntament, l’usuari podrà anar al cinema, practicar esport o a un dels restaurants de la zona mentre recarrega i aparca el vehicle de forma totalment gratuïta. Per poder beneficiar-se d’aquesta estació, els interessats poden donar-se d’alta registrant-se com usuari a les oficines de VIAS (muralla de Sant Antoni, 8), on li facilitaran una targeta d’acreditació que permetrà recarregar el vehicle.

tracking