Diari Més

Mobilitzacions

L'ANC convoca una cadena humana per rebre Forcadell a la presó del Catllar

L’entitat també organitza una concentració de suport a la expresidenta del Parlament al pàrquing de Mas d’Enric, entre d’altres actes

La diputada i ex

Forcadell reitera que la declaració d'independència del 27-O només volia forçar la negociacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carme Forcadell, actualment empresonada a la presó de Puig de les Basses a Figueres, serà traslladada aquest divendres 20 de juliol a la presó de Mas d’Enric, del Catllar, per estar més a prop dels seus familiars. Davant aquest fet, l’ANC ha decidit convocar una sèrie d’actes durant el dia «per fer arribar ànims, respecte i el nostre afecte» a Forcadell. Entre els actes destaca una cadena humana o una concentració de suport a l’aparcament de la presó.

El primer acte convocat serà a l’arribada de Forcadell, que encara no té data. L’ANC convoca a tothom a participar en una cadena humana des de la porta d’accés de Mas d’Enric, per on passarà el furgó. L’entitat donarà material groc als assistents per decorar la carretera per on circularà el vehicle. L’entitat adverteix que «no s’ha d’interferir de cap manera que pugui perjudicar la operació de trasllat».

Per altra banda, a la tarda –s’espera que el trasllat sigui al matí- hi haurà un acte de suport a les 19h al pàrquing de Mas d’Enric. Hi assistiran la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri; i representants dels partits polítics. També s’espera la participació de colles castelleres i grups de música.

tracking