Diari Més

Serveis

Les farmàcies de Montblanc tindran dos aparcaments reservats per als usuaris

Els mateixos establiments farmacèutics gestionaran el temps d'ús per part dels clients, que serà d'un màxim de 15 minuts

Les farmàcies tenen dues places habilitades, per evitar els aparcaments en doble fila.

Les farmàcies de Montblanc tindran dos aparcaments reservats per als usuarisAjuntament de Montblanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Montblanc ha decidit habilitar dues reserves d'aparcament per als usuaris de les dues farmàcies, seguint la recomanació de la Unió Europea i donant resposta a la petició de les mateixes farmàcies del municipi.

Aquesta senyalització, única per a les farmàcies, consisteix en la reserva de dues places d'estacionament. Aquests aparcaments, que s'han començat a controlar el dilluns dia 16 de juliol de 2018, estan ubicats a la zona més pròxima possible a cada farmàcia.

L'aparcament està identificat amb una creu de color verd al mig de l'estacionament, i a la vorera hi ha la senyalització vertical, on consta que el termini màxim serà de 15 minuts. Aquest temps serà gestionat per les mateixes farmàcies que facilitaran un rellotge als usuaris que hauran de col·locar a la part davantera del vehicle de forma visible, fent constar l'hora a la qual han arribat, i després s'haurà de retornar a la mateixa farmàcia.

tracking