Diari Més

Política

La vallenca Raquel Sans rellevarà a Òscar Peris com a diputada del Parlament

Amb aquest canvi, el grup parlamentari republicà és el que té més dones en la història d’Esquerra al Parlament

Raquel Sans

La vallenca Raquel Sans rellevarà a Òscar Peris com a diputada del ParlamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vallenca Raquel Sans agafarà el relleu com a diputada del Parlament, després que Òscar Peris hagi estat nomentat delegat del Govern del Camp de Tarragona, càrrec que ocupava abans d'aplicar l'article 155.

Sans (Valls, 1980) és periodista i una gran amant dels castells. És filla d’un català i una extremenya, que va arribar a Montblanc ara fa 60 anys. Ha viscut la major part de la seva vida a la ciutat de Valls, on se li va despertar l’interès pels castells, però des de fa 12 viu a la ciutat de Tarragona.

La nova diputada republicana és llicenciada en Periodisme i postgrau en Periodisme Sociolaboral per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, tant en l’àmbit local com nacional; també ha desenvolupat tasques de gestió cultural a l’Ajuntament de Tarragona. Ha estat cap de Gabinet de la delegació del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona durant dos anys i fins l’aplicació del 155. Actualment és professora associada de Comunicació a la Universitat Rovira i Virgili.

De cara a la seva nova responsabilitat com a diputada al Parlament comenta que «no m’havia plantejat mai ser a la primera línia política, però els darrers esdeveniments que ha viscut el país m’han empès a fer un pas endavant». És per això que «afronto aquest repte amb moltíssima responsabilitat i il·lusió i amb una clara vocació de servei públic», explica.

Amb aquest canvi, el grup parlamentari republicà és el que té més dones en la història d’Esquerra al Parlament, amb un total de 15.

Compromís amb la paritat

Esquerra Republicana torna a fer palès el seu compromís amb la paritat. A banda del Grup Republicà, els nous delegats del Govern nomenats pels republicans són paritaris:Juli FernàndeziÒscar Peris, n’exerciran a Barcelona i Tarragona, respectivament;Rosa AmorósiAlba Camps, a l’Alt Pirineu i la Catalunya central.

tracking