Diari Més

Societat

Amaia i Aitana d'OT visiten PortAventura

Les concursants d'OT 2017 gaudeixen del parc d'atraccions acompanyades de Martí, el fill de Tinet Rovira

Amaia, Aitana d'OT i Martí Rovira, fill de Tinet Rovira, a Port Aventura.

Amaia i Aitana d'OT visiten PortAventura@_aitana_ot2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amaia i Aitana, concursants d'Operación Triunfo 2017, han visitat PortAventura. La primera i segona classificades del concurs musical, que gaudeixen d'una gran popularitat, han aprofitat un espai en les seves apretades agendes per tal de gaudir de l'estiu i passar-s'ho bé al parc d'atraccions de la Costa Daurada. Les noies han anat acompanyades de Martí Rovira, el fill de Tinet Rovira amb qui van establir una estreta amistat en la seva estada a l'acadèmia, on el jove treballava com a tècnic i recepcionista.

Tant Aitana com Amaia van publicar la nit d'ahir dilluns a través del seu perfil d'Instagram, mitjançant una story, una fotografia de l'skyline de PortAventura donant a entendre que es trobaven en aquest indret. Avui dimarts Aitana ho ha confirmat en un vídeo on es poden veure els tres amics al parc disfrutant d'una beguda refrescant. En Martí també ha mostrat alguns dels moments amb Amaia i Aitana al parc a través de la mateixa xarxa social.

La presència de les dues triunfitas al parc temàtic -van arribar-hi ahir dilluns i continuen la visita aquest dimarts- ha desfrenat l'eufòria dels fans que s'han trobat, per sorpresa, amb unes de les joves que actualment gaudeixen de més popularitat. Els seus seguidors no han trigat en fer-se vídeos i fotos amb elles i compartir-les a les xarxes socials.

tracking