Diari Més

Un final feliç per a Danko, un gos abandonat a Montbrió per una amistat traïda

El microxip va permetre identificar l'animal, que va ser localitzat, malalt, a una nau abandonada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A principis del mes de juliol, dues veïnes de Montbrió del Camp, col·laboradores de l'associacióHopeland, dedicada als animals abandonats i amb delegació a Altafulla, van localitzar un gos de grans dimensions a una nau abandonada del municipi i en pèssimes condicions. Les dues veïnes van estar alimentant a distància l'animal, que estava molt espantat i es van posar en contacte ambHopelandper intentar trobar una solució per l'animal.

A l'associació els constava que l'Ajuntament tenia conveni amb el refugi de Torredembarra per la recollida d'animals abandonats, però segons queHopelandha denunciat, al seu Facebook, el consistori va donar 'llargues' a les veïnes i no feien l'avís al refugi per recollir el gos. Finalment les dues veïnes van decidir realitzar elles mateixes el tràmit i assumir el cost del trasllat.

El gos, que va ser batejat com aLoki, presentava un quadre lamentable. Una vegada al refugi es va determinar que patia anèmia severa, una infecció i alternacions proteíniques, a banda d'una sarna sarcòtica. L'associació va fer una crida a través de les xarxes per a rebre finançament i productes per a poder tractar l'animal.

Finalment es va descobrir queLokiduia microxip i una setmana més tard es va descobrir queLoki, en realitat eraDanko. Es va poder avisar els propietaris, que van explicar que, per circumstàncies familiars, el gos es va quedar a cura d'una persona de confiança. Aquesta persona, segons relataHopelanda les xarxes, «va trencar aquesta confiança d'una manera molt trista» i afegeixen que malgrat el seguiment que la família va intentar fer de l'animal «les mentides van impedir-ho» iDankova acabar abandonat al carrer.

L'animal ja torna a estar amb la seva família.

Danko va poder tornara mb la seva família gràcies al microxip que duia implantat.

Un final feliç per a Danko, un gos abandonat a Montbrió per una amistat traïdaHopeland

tracking