Diari Més

Successos

Rescaten dos bussos desapareguts a l'Hospitalet de l'Infant

L'Helimer 220 els ha localitzat a dues milles de la costa

Imatge del rescat de dos bussos

Rescaten dos bussos desapareguts a l'Hospitalet de l'InfantTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han estat rescatades aquest matí a dues milles i mitja de la costa d'Hospitalet de l'Infant, després d'haver desaparegut mentre feien submarinisme. Un grup de persones ha sortit al mar des d'Hospitalet de l'Infant per practicar busseig. Un cop han sortit a la superfície, el grup s'ha donat compte que faltaven dos companys seus i per això, han alertat a Salvament Marítim. Aquests han mobilitzat el seu helicòpterHelimer 220, la Salvamar Fomalhaut, les unitats subaquàtiques dels Mossos i dels Bombers de la Generalitat.

Finalment, l'Helimer 220 ha localitzat als dos bussos desapareguts a dues milles de la costa de l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant-Vandellòs. Aquests havien estat arrossegats pel vent de mestral mar endins. Les tasques de recerca han sigut dificultoses, ja que el vent bufava a 101,86 quilòmetres per hora (55 nusos).

Un cop rescatats, Salvament Marítim de Tarragona ha hagut de remolcar el vaixell, amb el que havien arribat el grup de bussos al mar, fins al port de Cambrils. Tots ells estan sans i estalvis.

Des d'ahir a la tarda, l'Agència Estatal de Meteorologia va activar un avís per fort vent a la costa tarragonina, per la qual cosa les activitats lúdiques al mar estarien desaconsellades.

L'Helimer 220 ha localitzat els bussos a dues milles de la costa de l'Hospitalet de l'Infant.

Rescaten dos bussos desapareguts a l'Hospitalet de l'InfantTwitter

tracking