Diari Més

L'Apatapa del Morell serveix prop de 14.000 racions

La 4ª edició d’aquesta iniciativa gastronòmica ha estat la que ha gaudit de més èxit

Bars, restaurants i fleques han ofert durant quatre dies les seves receptes a un preu de 2,5 euros amb consumició inclosa.

L'Apatapa del Morell serveix prop de 14.000 racionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tretze establiments participants a l’Apatapa, la ruta de tapes del Morell celebrada del 12 i el 15 de juliol, han servit prop de 14.000 racions. Amb aquestes xifres, «aquesta és l’edició que ha registrat una més alta participació, superant totes les expectatives», tal i com ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Susanna Ferré.

Bars, restaurants i fleques han ofert durant quatre dies les seves receptes a un preu de 2,5 euros amb consumició inclosa. Entre les propostes que s’han pogut degustar hi ha opcions dolces i salades, sense gluten i, fins i tot, vegetarianes, per a que tothom pogués gaudir-ne.

Les votacions per triar la millor tapa salada i dolça encara estan obertes. Tots aquells que hagin aconseguit omplir la butlleta del llibret de l'Apatapa amb el segell d'un mínim de sis establiments podran votar abans del 27 de juliol, a qualsevol dels establiments participants i també a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 h), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 h) i al Punt d'Informació Juvenil (de dilluns a divendres de 17 a 20 h).

Entre tots els participants a la votació es realitzarà un sorteig amb premis com un cap de setmana a la Vall d'Aran per a dues persones, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants en l'Apatapa 2018. La millor tapa salada i dolça s’emportaran 300 euros cadascuna i un diploma acreditatiu.

tracking