Diari Més

Escena Altafulla aposta per apropar el teatre de primer nivell a la ciutadania

S’ha suspès la programació del primer dia que es concentrarà, finalment, l’últim cap de setmana de juliol

Imatge de la presentació de

Escena Altafulla aposta per apropar el teatre de primer nivell a la ciutadaniaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest matí, a la Vil·la romana dels Munts, la 3a edició del cicle de teatre Escena Altafulla, que se celebrarà el darrer cap de setmana de juliol, dies 28 i 29. Inicialment, la programació estava prevista que comencés el divendres 27 de juliol, amb els espectacles Com si fffós per tu i La comèdia dels errors, però per qüestions alienes a l’organització s’han hagut de suspendre a última hora. La presentació ha comptat amb l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Mònica Borrell; la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, i la directora artística d’Escena Altafulla, Anna Estrada.

D’aquesta manera, el cicle comptarà amb quatre espectacles amb artistes de primer nivell i, com a novetat destacada en aquesta edició, de dues classes magistrals d’escenes i monòlegs, a càrrec del prestigiós actor Geoffrey Colman, Director de Teatre del West End, Cinema i Televisió, i Cap d'Interpretació de la Royal Central School of Speech and Drama de Londres, una de les escoles d’interpretació més reconegudes en l’àmbit internacional.

En aquest sentit, la directora d’Escena Altafulla, Anna Estrada, ha convidat a la ciutadania a participar com a oient d’aquestes classes magistrals sobre Shakespeare, que s’organitzaran per primera vegada al matí per conèixer com treballen actors professionals. Els participants faran un treball d’escenes i monòlegs de Shakespeare, en català, castellà o anglès.

L’objectiu del cicle, tal com ha expressat la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, «és apropar el teatre de qualitat a la major part de la ciutadania a preus assequibles i amb espectacles d’entrada lliure al carrer». Per això, s’han programat, com en cada edició, espectacles al Parc Voramar, d’accés lliure; i de pagament, a la Vil·la romana dels Munts. El preu de les entrades és de 15 euros, tot i que si se n’adquireix més d’una, es premia amb bonificacions que redueixen l’entrada a 10 euros.

El cicle de teatre compta amb els espectacles Llepafils de la Companyia Teatre al Detall - Jordi Palet; La Cabareta de Maria Molins i Bàrbara Granados, dirigit per Joan Maria Segurat; Conseqüènciesde la Companyia Moveo, i España Ingobernable amb Alberto San Juan i Fernando Egozcue.

tracking