Diari Més

Successos

Detenen un veí de Roda per clavar una ganivetada al braç a un altre home

El presumpte autor dels fets ha estat detingut per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i per trencament d’una condemna per ordre d’allunyament

L'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Detenen un veí de Roda per clavar una ganivetada al braç a un altre homeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà va detenir, ahir diumenge 15 de juliol, un veí del municipi de 35 anys que va clavar una ganivetada a un altre home de 34, també veí de Roda. El detingut també tenia una ordre de crida, recerca, detenció i ingrés de presó d’un Jutjat del Penal de Tarragona per un robatori amb força.

Els fets van succeir ahir diumenge, quan N.F.G, veí de Roda de Berà de 35 anys i que tenia prohibit posseir armes, va agredir un altre habitant del municipi de 34 anys amb un ganivet de grans dimensions. La víctima, que va rebre una ganivetada al braç, va ser atesa pel SEM i està fora de perill.

La Policia Local de Roda de Berà va detenir al presumpte agressor per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i per trencament d’una condemna per ordre d’allunyament. Consta també que el detingut tenia una ordre de crida, recerca, detenció i ingrés a presó d’un Jutjat del Penal de Tarragona per robatori amb força.

tracking