Diari Més

Societat

Cepeda, Lorena Gómez y Moisés Losada visiten PortAventura

Els artistes actuen aquesta nit a l'Espigó del Moll de Salou a les 22 hores

Cepeda, Lorena Gómez y Moisés Losada a PortAventura.

Cepeda, Lorena Gómez y Moisés Losada visiten PortAventuraTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els artistes Cepeda, Lorena Gómez y Moisés Losada han visitat aquest dijous el parc temàtic de PortAventura. Alguns usuaris del parc no han dubtat en penjar a les seves xarxes socials les fotos amb el seus cantants favorits, que els han dedicat alguns minuts.

Els tres es troben a la Costa Daurada, ja queaquesta nit actuaran a la giraDéjate Llevarde Cadena Dial a Salou.Al concert també actuarà Carlos Baute, Beatriz Luengo i Gonzalo Hermida. Aquest tindrà lloc a l'escenari instal·lat a l'Espigó del Moll a les 22 hores i la seva entrada es gratuïta.

Carlos Baute també ha penjat a Twitter una instantània gaudint de la platja del Miracle de Tarragona, prop del Fortí de la Reina.

Els artistes van actuar anit a la plaça del Port de Segur de Calafell dintre de la mateixa gira de l'emissora, que recorrerà16 ciutats d'arreu d'Espanya durant l'estiu. Lasorpresa de la nitla va donar la cantant Aitana que va sortir a l'escenari per cantar amb Cepeda,el seu company de concurs i actualment parella sentimental, la cançóNo puedo vivir sin ti.

Cepeda no ha dubtat en fotografiar-se amb els seus fans.

Cepeda, Lorena Gómez y Moisés Losada visiten PortAventuraTwitter

tracking