Diari Més

Comerç

Mercadona obté llicència comercial per ubicar-se al Mercat de Salou

És el pas que faltava perquè es fes efectiva la concessió de la superfície, annexa a l’equipament i de propietat municipal

Imatge d'arxiu de la façana del Mercat Municipal de Salou.

Mercadona obté llicència comercial per ubicar-se al Mercat de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ja disposa de la llicència comercial que permetrà a l’empresa aixecar un supermercat a l’espai annex a l’actual Mercat Municipal de Salou. Així ho ha acordat recentment la Direcció General de Comerç, un pas que permetrà, definitivament, tirar endavant aquest projecte.

El ple de l’Ajuntament ja va donar llum verd a l’adjudicació de la concessió de la superfície (de propietat municipal) a la multinacional, però encara faltava un pas perquè fos efectiva: que Mercadona obtingués la llicència comercial. Tal com explica el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, al plec de condicions s’estableix que perquè aquesta concessió tingués la plena eficàcia jurídica era necessari obtenir aquesta llicència. Un document que l’empresa ja té a la mà i, per tant, el nou Mercadona del Mercat Municipal de Salou serà una realitat, tot i que encara no es parla de calendaris ni terminis de quan podrien començar les obres ni de quan la gran superfície podria entrar en funcionament. De moment, aquest dijous es declararà la plena eficàcia jurídica de l’adjudicació en la Comissió Informativa de Serveis Generals, Seguretat Ciutadana i Mobilitat que se celebrarà a l’Ajuntament de Salou, on es constatarà que «s’ha complert amb el requisit d’atorgament de la llicència comercial que la condicionava».

Paral·lelament, el contenciós administratiu interposat per un grup de paradistes del Mercat contra el procés de revitalització de l’equipament segueix el seu curs, a l’espera que el jutge es pronunciï. «No sé què dirà el jutge, però és molt important el fet que la Direcció General de Comerç hagi donat la llicència, després d’haver escoltat totes les parts», afegeix el regidor Jesús Barragán. Els paradistes que han presentat el contenciós van destacar en el seu moment que «no estem en contra d’un projecte de revitalització del Mercat, però sí del projecte com s’ha fet fins ara». En aquest sentit, consideren que «només està destinat a reubicar i afavorir Mercadona», empresa que, actualment, està ubicat a la plaça Sant Jordi, molt a prop del Mercat.

tracking