Diari Més

La nova aventura de l'Indiana Jones català que vol reviure aquest clàssic del cinema

El divendres 13 de juliol s'estrena a la Plaça Major de la Sénia el fanfilm 'Indiana Jones y la corona de espinas'

Imatge de Lluis Ortega interpretant a Indiana Jones.

La nova aventura de l'Indiana Jones català que vol reviure aquest clàssic del cinemaYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El divendres13 de juliol s'estrena a la Plaça Major de la Sénia elfanfilm'IndianaJonesyla coronade espinas'. La peça és un homenatge a un dels clàssics del cinema amb mésèxit, dirigida per JonatanJimènez, vol reviure l'arqueòlegmés famós del cinema en una nova aventura.

El film està protagonitzat perLluisOrtega, qui també col·labora amb JonatanJimènezcom a guionista, i impulsor d'aquest projecte. Segons explica el mateixJimènez, tot va començar amb la idea de realitzar un curt sobreIndianJones, i després aquesta idea es va anar transformant en un film de 54 minuts.

La nova aventura del personatge interpretat perHarrisonFord, està ambientada en l'any 1934, abans de lespel·lículesde Hollywood. Hi trobem el jove arqueòleg HenryJones, donant les seves primeres classes a la universitat, després d'haver passat 10 anys en una presó de l'Iraq acusat d'un robatori que no va cometre.Jonesrepllavors una carta que l'informa sobre el possible descobriment d'una relíquia sagrada, motiu pel qual el professor deixa els llibres a banda i s'embarca en una nova aventura.

La pel·lícula està protagonitzada per Lluís Ortega, AidaMasip, Oriol Torres, Sergi Nebot, JordiReverté, ÀngelMinyana, Lluís OrtegaMélich,IsaRovira,SusanaTerán,EduardoCastro,AnaPaños, NúriaAnglésiÓscarVallejo entre d'altres.

Rodada a Alcanar, Ulldecona, Campredó, LaSèniai Tortosa, i en localitzacions com el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Reial Monestir de Santes Creus o les Coves de Benifallet, es presenta com un film atractiu pels amants d'IndianaJones, que de ben segur elstransportaràal cinema dels anys 90.

tracking