Diari Més

Societat

L'orgue de Valls recapta la meitat del pressupost

Les aportacions superen els 150.000 euros amb un total de 145 tubs apadrinats en poc més de sis mesos de campanya

Prop de 150 mecenes van rebre els diplomes d'apadrinament de l'orgue de Valls.

Els padrins de l'orgue de Valls es reuneixen a l'esglèsia de Sant JoanCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió ciutadana de l'orgue de Valls ha actualitzat aquest matí les xifres de la campanya de mecenatge i apadrinament de tubs que, engegada a finals del passat mes de gener. En aquesta, ja s'ha superat més de la meitat dels objectius fixats inicialment fins l’any 2021 superant el llindar dels 150.000euros en aportacions populars i uns 145 tubs ja han estat apadrinats en els darrers sis mesos.

Cal recordar que alguns dels tubs compten amb més d'un padrí o padrina (que comparteixen projecte), fet pel qual el passat Sant Joan ja es van reconèixer més de 150 mecenes en un acte de lliurament de diplomes a la mateixa església de Sant Joan.

A data d'avui, dels 145 tubs, aquests han estat apadrinats per 18 entitats i associacions, 7 empreses i més de 120 particulars i famílies, a més de donatius econòmics que també se sumen al total de la campanya. D'entre tots els tubs apadrinats hi figuren: 4 grans tubs de façana (reservats per a grans mecenes i institucions), 34 tubs mitjans i petits de façana, 6 tubs de trompeteria i un centenar de tubs interiors, que completen la xifra total.

El projecte de recuperació de l’orgue de Valls està impulsat per una comissió ciutadana integrada per agents musicals, corals, escoles de música, entitats patrimonials, particulars, parròquia de Sant Joan i Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Tarragona; i que treballen per fer realitat aquest projecte de cara a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

tracking