Diari Més

Vila-seca inverteix 263.000 euros en tres noves obres

Es tracta de la millora de l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina, la restitució de l’enllumenat públic a la zona nord del polígon Alba i la reforma del Centre Cívic de la Plana

Es millorarà l'accessibilitat per les persones a l'avinguda de Ramon d'Olzina, al pas pel pont del ferrocarril amb la construcció d'una passera.

Vila-seca inverteix 263.000 euros en tres noves obresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca va adjudicar, ahir dilluns, tres noves obres que signifiquen una inversió total de 263.451 euros. Aquestes obres són la millora de l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril amb la construcció d’una passera; la restitució de l’enllumenat públic a la zona nord del polígon l’Alba; i la reforma de l’edifici destinat a Centre Cívic al barri de la Plana.

Pel que fa a la reforma del centre cívic de la Plana, té un cost de 75.737 euros i és un dels projectes escollits pels veïns dins els Pressupostos participatius del 2017. Les obres de millora han de permetre eliminar les barreres arquitectòniques a l’edifici amb la instal·lació d’un ascensor, millores a l’interior i la remodelació de tota la façana del carrer d’Almeria.

En relació a les altres dues obres, la restitució de l’enllumenat públic a la tercera fase del polígon l’Alba ha estat adjudicada per 63.200 euros, i la millora de l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina sota el pont del ferrocarril, tindrà un cost de 124.514 euros.

Aquesta obra tindrà com a referent una passera sota el pont que permetrà compatibilitzar el pas de persones amb el pas de vehicles. També es reforçarà l’enllumenat públic i es construirà una nova vorera fins a l’entrada del polígon.

tracking