Diari Més

Oci

PortAventura, considerat el millor parc temàtic del món segons National Geographic

Ferrari Land es troba en quinta posició al rànquing

Imatge

PortAventura, considerat el millor parc temàtic del món segons National GeographicPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

National Geographic España ha realitzat un rànquing sobre els millors parcs temàtics del món. En aquest, publicat a la seva web, ha posicionat a PortAventura al número 1 destacant les seves atraccions. Entre elles, el Dragón Khan i el Furius Baco, que arriba als 124 km/h. en només 3,5 segundos. Aquest muntanya russa era la més ràpida d'Europa quan es va inaugurar al 2007. El portal també ha ressaltat el Shambhala (2012), que representa la segona muntanya russa més alta d'Europa (92 metres d'altura), la segona caiguda més alta de Europa (78 metres), i amb una velocitat màxima de 135 km/h.PortAventura és el parc d'atraccions més visitat d'Espanya i es troba entre els deu primers d'Europa.

No obstant això, Ferrari Land,l’únic ressort dedicat a la marca del Cavallino Rampante a Europa, es troba a la quinta posició del rànquing. En aquest hi ha el Red Force, la muntanya russa més ràpida i alta d'Europa amb 112 metres d'altura i amb una velocitat màxima de 180 km/h.

PortAventura es troba seguit de Disneyland París i Luna Park a Coney Island (Estats Units) en les posicions de podí. National Geographic també destaca l'Europa Park a Alemanya,Blackpool Pleasure Beach al Regne Unit, el Tibidabo de Barcelona,Legoland a Dinamarca,Futuroscope a França,Wizarding World of Harry Potter a Estats Units,Magic Kingdom Park d'Estats Units; iSanta Claus Village a Finlàndia.

tracking