Diari Més

Successos

Un gos mossega a un nen de 3 anys a la Pineda

El menor, que presentava una ferida oberta al tendó de la zona baixa de la cama, està ingressat a l'Hospital Joan XXIII

El succés va tenir lloc a la zona de l'Espigó que delimita la platja de La Pineda.

Un gos mossega a un nen de 3 anys a la PinedaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 3 anys d'edat es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de patir una mossegada d'un pastor alemany, el matí d'ahir diumenge, a la Pineda. Els fets van succeir concretament a l'Espigó dels Prats, que delimita la Platja de la Pineda. Aquesta és una zona d'àmbit portuari, per la qual cosa s'ha fet càrrec del cas la Policia Portuària juntament amb la Policia Local de Vila-seca.

Els fets van succeir el matí d'ahir diumenge, quan un menor de tres anys que estava amb els seus pares en aquesta zona de la Pineda va ser mossegat per un gos de raça pastor alemany. Els pares del menor, d'orígen marroquí i veïns de Tarragona, van alertar ràpidament al 112 i el SEM,que va rebre l'avís a les 11.43h, es va dirigir al lloc amb una ambulància. El nen presentava una ferida oberta al tendó de la zona baixa de la cama i va ser evacuat en estat menys greu a l'Hospital Joan XXIII, on es troba hospitalitzat.

Els fets van succeir a l'Espigó dels Prats, una zona portuària d'accés restringit a personal autoritzat, tot i que està oberta al pas. És per aquest motiu que va ser la Policia Portuària qui va identificar la propietària del gos, veïna de Tarragona. Aquest cos de seguretat es farà càrrec de les diligències tot prenent declaració a les dues parts juntament amb la Policia Local de Vila-seca.

tracking