Diari Més

Judicial

Presó provisional i sense fiança per als tres joves que van apallissar un taxista a Salou

Els detinguts es volien colar a la parada del taxi i, davant de la negativa del conductor, el van agredir i el van enviar a la UCI

Imatge de la parada de taxi, on va tenir lloc la pallissa.

Tres joves apallissen a un taxista a Salou i fereixen quatre mossosGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisonal comunicada i sense fiança per als tres detinguts que van apallisar un taxista a Salou, la matinada de diumenge. La magistrada ha pres declaració als detinguts i a diversos perjudicats i testimonis dels fets. La causa continua oberta pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions greus, atemptat en concurs real amb lesions.

Els tres detinguts d'entre 20 i 30 anys, dos d'ells de nacionalitat belga i un tercer espanyol, van acudir a la parada de taxis de Salou ubicada al costat de la Font Lluminosa, on hi havia gent esperant. Els joves van voler saltar-se la cua, però el taxista es va negar.Aquests, que estarien visiblement beguts o sota els efectes d’altres substàncies, van començar a apallissar-lo.

Tot i que, altrestaxistes van intentar aturar-los, no van poder evitar que un dels tres individus agafés a la víctima i la llancés pels aires, amb la mala sort que va picar amb el cap a terra. Com a conseqüència, el taxista va quedar inconscient, estès a terra, i amb un cop que el va enviar directament a la UCI.

Els Mossos d’Esquadra van arribar ràpidament al lloc dels fets i van detenir a un dels joves, mentre que dos van intentar escapar-se. Aquests dos van acabar capturats, però en el camí van ferir a un total de quatre agents dels Mossos.

tracking