Diari Més

Cepeda actuarà a Segur de Calafell i Salou

Ho farà en un concert de la gira de Cadena Dial 'Déjate Llevar', que també comptarà amb artistes com Carlos Baute o Beatriz Luengo

Cepeda portarà el seu primer disc 'Principios' a Segur de Calafell i a Salou.

Cepeda actuarà la setmana vinent a Segur de Calafell i SalouInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Segur de Calafell serà l'escenari de la gira de Cadena Dialel proper dimecres 11 de juliol, a les 22 hores. En la seva tercera edició, Déjate Llevar recorrerà 16 ciutats d'arreu d'Espanya. En el cas de Salou, el concert tindrà lloc el dijous 12 de juliol a l'Espigó del Moll. L'entrada serà gratuïta.

Entre els artistes confirmats que actuaran a Segur de Calafell i a Salou hi ha el concursant d'Operación Triunfo, Cepeda, el veneçolà Carlos Baute, Beatriz Luengo,Gonzalo Hermida, Lorena Gómez i Moisés Losada.

Amb aquesta gira, Cadena Dial vol apropar la música dels artistes favorits a tota la costa espanyola. La locutora Cristina Dalmau serà l'encarregada de conduir el show musical.

L'exconcursant d'OT presentarà el que serà el seu primer disc, que porta per nomPrincipios. Aquest inclou el seu single Esta vez, que ja compta amb més de 7 milions de reproduccions al Youtube.

A la gira Déjate Llevartambé hi participen altres artistes com Roi i Miriam sorgits també d'OT, Lagarto Amarillo, Dvicio, Despistaos, entre d'altres. Cadena Dial confirmarà durant els pròxims dies la resta d'artistes que actuaran a l'Espigó del Moll de Salou.

tracking