Diari Més

Incidència

Una avaria deixa sense llum durant dues hores prop de 9.000 abonats de la Costa Daurada

La incidència s'ha produït a causa de dues avaries simultàncies en uns cables soterranis i ha afectat a veïns de Vilafortuny, Salou, Vila-seca i Mont-roig del Camp

Una avaria ha deixat 3.792 abonats sense subministrament elèctric a la Ribera d'Ebre

Una avaria ha deixat 3.792 abonats sense subministrament elèctric a la Ribera d'EbreYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 8.600 abonats d’Endesa de la Costa Daurada s’han quedat sense llum, aquesta matinada, per dues avaries simultànies en uns cables soterranis. En concret, aquestes incidències, que segons informa la companyia elèctrica ja estan totalment resoltes, han afectat a veïns de Vilafortuny, Salou, Vila-seca i Mont-roig del Camp.

La incidència s’ha produït a la 1.38 de la matinada d’aquest dimarts, 3 de juliol, i els abonats afectats han estat 2 hores i 3 minuts sense llum. En total, en l’inici de les avaries han estat 8.600 llars d’algunes zones de Vila-fortuny, Salou, Vila-seca i Mont-roig les que han patit aquesta afectació, a causa de l’avaria d’uns cables soterranis. En prop d'una hora els abonats que han patit la incidència han baixat a la meitat, cap als 4.000, i l’afectació ha anat reduint progressivament fins a tancar-se la incidència.

Endesa afirma que l’avaria ja està totalment resolta i, per tant, no s’hauria de produir cap altre episodi d'apagada de llum.

tracking