Diari Més

Solidaritat

Un atleta correrà 430 quilòmetres de Roda a Elx contra la leucèmia infantil

Un nedador també nedarà a mar obert d'Elx a Roda en el mar d'aquest projecte solidari, anomenat 'Más que 520 kms'

L'atleta ha fet una sortida simbòlica on ha recorregut uns 300 metres acompanyat de les nenes participants al Campus de Patinatge.

Roda de Berà, punt de sortida d'un repte per recaptar fons contra la leucèmia infantilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta Javier Carrascosa i el nedador Raúl Tomás han iniciat, avui, el repte solidari ‘Más que 520 kms’, el qual té l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació ‘Uno entre cien mil’ per a la investigació de la leucèmia infantil. En el marc d’aquest projecte, l’atleta ha sortit de roda de Berà, on hi té part de la seva família i on ha passat molts estius- per córrer fins arribar a Elx. Al seu torn, el nedador ha sortit avui d’Elx per mar obert per arribar nedant a Roda de Berà.

En el marc d’aquesta iniciativa, Javier Carrascosa correrà 430 quilòmetres, mentre que Raúl Tomás en nedarà 90, per tal d’unir Roda de Berà i Elx. El seu objectiu és fer el repte en quatre dies i tenen la intenció de trobar-se a al Penyal d’Ifac, a Calp, el proper dissabte 7 de juliol.

L’Ajuntament de Roda de Berà ha volgut donar suport al corredor i l’ha rebut al consistori. L’alcalde, Pere Virgili, acompanyat pels regidors Isabel Mondéjar, Teresa Ferré, Manel González, Encarna Ramírez han volgut acomiadar Carrascosa i desitjar-li molta sort. L’atleta ha fet una sortida simbòlica on ha recorregut uns 300 metres acompanyat de les nenes participants al Campus de Patinatge.

Els esportistes explicaran diàriament les seves experiències a través de les xarxes socials i a la pàgina web www.masque520kms.es, on també hi ha tota la informació sobre el repte solidari perquè hi pugui fer una aportació tothom qui ho desitgi.

L'Ajuntament de Roda de Berà ha volgut fer una recepció a l'atleta.

Roda de Berà, punt de sortida d'un repte per recaptar fons contra la leucèmia infantilAjuntament de Roda de Berà

tracking